Новини

( 9 Новини )

Новини

( 9 Новини )
0 коментара
На 21.01.2021 делегация от търговска камара на Kocaeli Турция посетиха Бизон-ИНС, във връзка с Машините за косене и обработка на лавандула.
Фирмата разполага с широка гама от машини, които улесняват работата Ви при обработка на дърва за огрев!
Фирма Бизон ИНС беше отличена в годишната номинация в направление"Български производител на земеделска техника" на списание Земеделска техника. На 5-ти декември 2019 г. от Научно Техническия Съюз по Машиностроене на фирмата ни бе връчен "Диплом за златен медал" и "Отличие" за Принос в механизацията на земеделието с Машина за косене на лавандула МКЛ. Това е признание за дългогодишната работа на колектива на фирма Бизон ИНС като Производитил на земеделска и горско техника.
На международното изложение в Солун-Гърция AGROTIKA, беше представена Косачка за лавандула МКЛ 2К, най-популярна сред производителите на етерични масла в Гърция
Косенето и прибирането на маточина, през последните години все повече се наложи поради нарасналата нужда от нейната преработка.
Отскоро всички модели на машините за косене на лавандула на Бизон Инс са с регистриран патент.
Сега вече разполагаме на склад с грайфер, който разцепва дърва. Той е със здрава и надежна конструкция. Грайфера работи при доказана технология.
0 коментара
Предлагаме ви два модела кофачни грайфера с обем от 160 л и 200 л и товароносимост 2 тона.
ПРОМОЦИЯ!!! Грайфери и ротатори на ИЗГОДНИ ЦЕНИ - до изчерпване на количествата!

За контакти

   Tel: +359 887 632208   Tel: +359 885 000441

   Email: info@bizon-ins.com

 

Намерете ни


  • Facebook
        • Linkedin
© 2016 - 2021 Всички права запазени